Warning: Undefined array key "total" in /home/customer/www/preducation.dk/public_html/wp-content/plugins/fusion-builder/shortcodes/fusion-highlight.php on line 148

ornamental graphic for professeinal design

Professionel grafisk opkvalificering og efteruddannelse

Alle kurser på sitet er – uanset niveau – præcist tilpasset det du vil lære. Vælg derfor et eller flere individuelle og helt unikke kvalitetskurser, hvor det er dig der er i centrum.

professional graphic ornament

 

 

Professionel grafisk undervisning i hele Danmark

Jeg er officiel Adobe CC Professional underviser, og kommer rundt i hele Danmark. Her underviser jeg både nye grafiske brugere, hvor alle kan være med, og yder eksperthjælp til professionelle på højt fagligt niveau på mine grafiske kurser. Mine referencer tæller et enormt udvalg af private og offentlige virksomheder og institutioner, og jeg har glade kunder i hele landet som bl.a. disse:

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Danmark

 

InDesign, Photoshop, Lightroom og Elements – grafisk undervisning i nye højder

Du får så meget mere ud af et kursus hos mig, at det ikke kan betale sig at kigge andre steder!

Omfattende kompendium

Du – og de af dine kollegaer der deltager på kurset – får helt gratis en af mine unikke og anmelderroste digitale grundbøger eller helt nye QuickGuides, når du booker et kursus hos mig. Med InDesign-kurserne følger ca. 600 sider gennemillustreret undervisningsmateriale – på dansk naturligvis! En webbook der er propfyldt med forklaringer, grafisk teori, trin-for-trin beskrivelser, øvelser og meget mere.

Det er i øvrigt også mig der skriver de webbooks, der følger et grafisk kursus her fra hjemmesiden. Og faktisk er de hver især komplette e-kurser, og kan naturligvis også købes uden et decideret kursus.

Som skrevet får du en komplet digital grundbog eller en omfattende QuickGuide med et kursus. Det får du ingen andre steder – og ingen formår at beskrive selv avancerede emner på en let og tilgængelig måde som mig. Det har jeg mange tilfredse brugeres feedback på. Derfor holder jeg mine konkurrenter på behørig afstand – og deraf nyder du godt af mit hyggelige selskab, den dybdegående undervisning og dit nye enorme opslagsværk. Er det ikke bare herligt?

Hvorfor vælge PReducation?

Fordi du får:

 • Undervisning af officiel Adobe CC Professional
 • Undervisning på alle niveauer – fra begynder til ekstremt høj niveau
 • Undervisning hvor alle kan være med
 • Omfattende opslagsværk medfølger
 • Undervisning hos dig i vante omgivelser
 • Individuel undervisning hver eneste gang
 • Dine materialer gennemgås og optimeres
 • Ingen spildtid – kurset er altid 100 % tilpasset dig
 • Du får inspiration og input til dit arbejde
 • Op til 12 måneders support!
 • Samme pris om du er alene eller I er flere på kurset

Hent kontaktdata

QR-kode som MeCard

Kontakt via SMS

QR-kode som SMS

Ring mig op

QR-kode som opkald

Hurtigt og nemt

Du kan kontakte mig hurtigt og nemt med din SmartPhone ved at scanne en (eller flere) af QR-koderne her til venstre. Du kan også bare ringe på 2077 6119, eller benytte bestillingsformularen.

Jeg vil glæde mig til at høre mere om dig og dine projekter, og er sikker på vi kan finde en super-god løsning for dig …