Få styrket dine kreative kompetencer

Få hjælp – eller lær selv, hvordan du skaber video og tiltrækker nye kunder

Vil du også mestre video, eller måske bare ønsker hjælp til selv at fremstille film, som er med til at tiltrække nye kunder, så læs videre.

Der er nærmest uendelige muligheder, når vi taler film til online markedsføring. Her er nogle af dem:

Præsentationsfilm

Profilfilm

Produktpræsentation

Employer branding

Mulighederne er nok til at forvirre de fleste, og dermed er det også vanskeligt at vælge den rigtige fremgang for fx SoMe- eller den mest målrettede PR-medarbejder.

Ingen hurtige løsninger

Jeg er ked af at fortælle, at jeg hverken har hurtige løsninger, smarte quickfix eller konkrete content pakker til dig.

For her hos PReducation laver jeg ikke skabelonbaserede film som pakkeløsninger. Jeg skaber dem fra bunden hver eneste gang, og det kræver hårdt arbejde og engagement.

Budskabet er det vigtigste for mig, ikke hvilken label vi sammen sætter på det færdige produkt. Derfor har jeg heller ikke en forvirrende prisliste eller særlige ‘tilbud’, der alligevel ender med at koste dig en formue.

Jeg hjælper med at skabe unikke og velproducerede film i høj kvalitet til en gunstig og ikke mindst fair pris. Eller jeg kan hjælpe dig, så du selv kan komme i gang med producere film.​

Bliv klogere

Hvad koster en video på 1 minut?

Som jeg skrev længere oppe i teksten, så leverer jeg ikke metervarer, og det korte svar er, at en video på 1 minut kan koste 10.000 kr, og den kan koste 150.000 kr.

Der findes en måde at lave effektive videoer på der passer til alle budgetter.

Selvom det ikke er så enkelt at svare på, hvad præcist DIN video vil koste, så er vi nødt til at tale sammen først. Det handler om kommunikation, tillid og personlighed/kemi.

Hvis vores måde at tilgå tingene på også minder om hinanden, så er vi på rette vej, og jeg kan med garanti hjælpe både dig og din forretning.

Værdiskabende videoer

Du har nu to valg for at lave værdiskabende videoer: Du beder mig om at producere for dig, eller du beder mig om at lære dig det hele, så du selv kan stå for det hele processen.

Det hele begynder med at booke en samtale, hvor du vil blive klogere på processen omkring det, at skabe en video og hvad det kan koste?

Book en samtale

Klik for at booke en samtale med Kenn. Ring på +45 20 77 61 19

Videoer på sociale medier

Du kan brande dig selv og din forretning på Instagram, Youtube og Linkedin med fantastiske film.

Begå ikke begynderfejl nummer 1, for selvom den er lille, er den både dum og ærgerlig.

Det er ærgerligt at yde en kæmpe indsats, hvis du blot opnår 4 likes og en kommentar fra en ven.

Det handler om at skabe værdi for dem, der ser dine videoer. Når du præsenterer din viden på en nærværende og personlig måde, skaber du automatisk tillid til dig og din ekspertise.

Husk på, at dit publikum og dine følgere ikke ser din video for din skyld, men for deres EGEN. Dette er en af de værste begynderfejl, som du bør undgå.

Når du laver manuskriptet til din video, skal du huske på, at dit publikum vil vide, hvordan du kan hjælpe dem med et problem eller et behov. Spørgsmålet “Hvad får jeg ud af det?” er derfor meget vigtigt at tage højde for.

Følger du et par få regler, vil du allerede være langt foran alle andre.

Husk at alle elsker en god historie – det er lysten til at gengælde, der gør forskellen.

Skal vi mødes hos dig et sted i Danmark, Sverige eller Norge – eller hos mig?

Du kan booke mig til fx produktion af video, podcast eller storytelling, hvor jeg besøger dig på din adresse, eller du kan komme forbi de smukke og inspirerende omgivelser i min store, dejlige have.

Referencerne tæller et enormt udvalg af private og offentlige virksomheder og institutioner, og der er glade kunder i hele landet som fx:

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Kort over Danmark