Super! Fantastisk! Perfekt. Du er på vej til en meget nemmere hverdag og en løbende opkvalificering.

Brug nedenstående formular og forklar evt. kort om dine ønsker – eller ring til mig på

2077 6119 og book en aftale med det samme!

Jeg vil hjælpe dig på helt rette vej, og sørge for at du opkvalificeres til præcist det du har brug for i forbindelse med dit arbejde. Ingen spildtid, for jeg kommer til dig. Ingen mærkelige opgaver, for det er dine dokumenter vi gennemgår. Ingen dumme spørgsmål fra andre, da det jo kun er dig og mig der sammen planlægger din agenda! Udnyt mig og træk på min viden – og bliv klogere, hurtigere og dygtigere til dit arbejde …

Tidshorisonten

Årligt eftersyn - 3 måneder

Du har netop været på kurset og er kommet godt gennem de første tre måneder, hvor du bl.a. har dit opslagsværk i form af en webbook eller QuickGuide og løbende support.

Årligt eftersyn - 6 måneder

Efter seks måneder følges du op, og bliver spurgt ind til hvordan det går med dine udvidede kompetencer, og der svares samtidig på de spørgsmål du måtte have.

Årligt eftersyn - 9 måneder

Efter ni måneder kontaktes du igen, for at sammensætte dit næste kursus med Kenn. Her finder I i fællesskab lige præcist de kompetencer du skal videre med.

Årligt eftersyn - 12 måneder

Efter tolv måneder mødes I, og har igen en fantastisk grafisk dag sammen, hvor alle dine frustrationer på forunderlig vis forsvinder som dug fra solen.

  Dit navn (påkrævet)

  Din e-mail (påkrævet)

  Årligt grafisk eftersyn;

  Du er ved at book et kursus der tilknyttes et årligt grafisk eftersyn, så du og evt. dine kollegaer kan få løbende opkvalificering. Det er perfekt, og jeg har brug for at vide lidt om dig/jer:

  I forbindelse med opkvalificeringen, vælg venligst om du/I har:

  Hvor mange skal være med i det årlige grafiske eftersyn?

  Fortæl lidt om det jeg skal hjælpe dig/jer med:

  Hvordan ønsker du at blive kontaktet?

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dage

  Telefon:

  Skypenavn:

  Antispam-spørgsmål