Få stor glæde af et årligt kommunikationseftersyn

– uden det koster ekstra!

Et årligt kommunikationseftersyn med Kenn Römer-Bruhn
er din genvej til faglig opgradering

Forestil dig en verden, hvor et eftersyn ikke kun er forbeholdt din bil. Hvor et årlig tjek sikrer, at du ikke bare fungerer, men som også accelererer din karriere.

Velkommen til Kenn Römer-Bruhns eksklusive tilbud om et årligt kommunikationseftersyn – helt gratis! (Ja, du læste rigtigt: Gratis! Som i ‘uden omkostninger‘, men med en fuldstændig ubetalelig værdi).

Skabt til dig, og kun dig
I denne særlige session vil Kenn – din personlige kommunikationsmekaniker – hjælpe dig på rette vej, og sørge for, at du bliver opkvalificeret med præcis de færdigheder, du har brug for. Ingen spildtid med generiske kurser, for her kommer han direkte til dig, hvor du befinder dig. Eller I kan gøre det sammen online. Her er ingen forvirrende opgaver, for vi dykker ned i dine egne dokumenter. Og det bedste af det hele? Det er kun dig og Kenn – og jeres fælles mission er at skræddersy din læringsagenda.

Udnyt Kenn – altså professionelt set
Træk på Kenns enorme viden som var han en biblioteksbog klar til at blive lånt ud. Her er muligheden for at blive klogere, hurtigere og mere dygtig i dit arbejde, uden at det koster dig en krone. Tænk på det som at have en faglig superhelt ved din side – kun uden kappen og det tight’e fit.

Forpligtelsen? Kun din vækst
Det eneste, dette gratis kommunikationseftersyn forpligter dig til, er et årligt kursus. Tænk på det som en beskeden investering i din faglige udvikling, en chance for at sikre, at du ikke bare holder trit, men også sætter tempoet i din branche.

Er du klar til at accelerere?
Hvis du er parat til at tage din kommunikation og designfærdigheder til nye højder, er det tid til at booke dit årlige kommunikationseftersyn med Kenn. Forbered dig på en rejse, hvor du finjusterer din faglige motor og sætter turbo på din karrierevækst. Og husk, i Kenns verden er det eneste dumme spørgsmål det, der ikke bliver stillet. Velkommen!

Sådan bruger du et årligt kommunikationseftersyn

Kommunikationseftersyn efter 3 måneder

Du har netop været på kurset og er kommet godt gennem de første tre måneder, hvor du løbende har brugt dine færdigheder og evt. løbende support.

Kommunikationseftersyn efter 6 måneder

Efter seks måneder følges du op, og bliver spurgt ind til, hvordan det går med dig og de kompetencer vi har arbejdet sammen om, og der svares samtidig på de spørgsmål du måtte have.

Kommunikationseftersyn efter 9 måneder

Efter ni måneder kontaktes du igen for at sammensætte dit næste kursus med Kenn. Her finder I i fællesskab lige præcist de kompetencer du skal arbejde videre med.

Kommunikationseftersyn efter 12 måneder

Efter tolv måneder mødes du igen med Kenn enten onsite eller online, og har endnu engang en fantastisk vidensdag sammen, hvor alle dine frustrationer på forunderlig vis forsvinder som dug fra solen.

  Dit navn (påkrævet)

  Din e-mail (påkrævet)

  Årligt grafisk eftersyn;

  Du er ved at book et kursus der tilknyttes et årligt grafisk eftersyn, så du og evt. dine kollegaer kan få løbende opkvalificering. Det er perfekt, og jeg har brug for at vide lidt om dig/jer:

  I forbindelse med opkvalificeringen, vælg venligst om du/I har:

  Hvor mange skal være med i det årlige grafiske eftersyn?

  Fortæl lidt om det jeg skal hjælpe dig/jer med:

  Hvordan ønsker du at blive kontaktet?

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dage

  Telefon:

  Skypenavn:

  Antispam-spørgsmål