PReducation er så småt i gang med at blive redesignet, og kundecentret (kundelogin) opdateres ved samme lejlighed. Jeg har i et lille års tid samarbejdet med 50 udvalgte kunder og kursister, og på den baggrund afprøves et par helt særlige plugins, der vil gøre brugeroplevelsen endnu bedre når det nye system er indkørt. Du bydes derfor på snarligt gensyn hos din helt egen grafiske coach …

Din InDesign guru står klar til at hjælpe dig videre …

InDesign kursus

Få optimal indlæring og unik undervisning i Adobe InDesign af Danmarks førende InDesign-Guru – og opnå nye grafiske kompetencer!

Tjek InDesign-kurser her…

Kreative photoshop kurser

Photoshop kursus

Med din humoristiske PhotoshopCoach som underviser, er du sikret en spændende og 100 % individuel undervisning på højt fagligt niveau.

Tjek Photoshop-kurser her…

Mit fotografiske øje kan guide dig gennem Lightroom …

Lightroom kursus

Som fotograf og billedmager bliver du guidet gennem Adobe Lightrooms farve- og pixelunivers, så dine motiver optimeres på overbevisende vis.

Tjek Lightroom-kurser her…

Kom i gang med Elements med dette kursus

Elements kursus

Elements er lillebror til Photoshop, og her lærer du alt om billedmanipuleringens og -behandlingens finurlige og underfundige verden.

Tjek Elements-kurser her…

Professionel grafisk undervisning i hele Danmark

Jeg er officiel Adobe CC Professional underviser, og kommer rundt i hele Danmark. Her underviser jeg både nye grafiske brugere, hvor alle kan være med, og yder eksperthjælp til professionelle på højt fagligt niveau på mine grafiske kurser. Mine referencer tæller et enormt udvalg af private og offentlige virksomheder og institutioner, og jeg har glade kunder i hele landet som bl.a. disse:

 

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

danmark

InDesign, Photoshop, Lightroom og Elements – grafisk undervisning i nye højder

Du får så meget mere ud af et kursus hos mig, at det ikke kan betale sig at kigge andre steder!

Gratis webbook

Ja, du læste rigtigt. Du – og de af dine kollegaer der deltager på kurset – får helt gratis en af mine unikke og anmelderroste digitale grundbøger, når du booker et kursus hos mig. Med InDesign-kurserne følger ca. 600 sider gennemillustreret undervisningsmateriale – på dansk! En webbook der er propfyldt med forklaringer, grafisk teori, trin-for-trin beskrivelser, øvelser og meget mere.

Det er i øvrigt også mig der skriver de webbooks, der følger et kursus her fra hjemmesiden. Og faktisk er de hver især komplette e-kurser, og kan naturligvis også købes uden et decideret kursus.

Som skrevet får du en komplet digital grundbog med et kursus. Ingen andre tilbyder dette – og ingen andre formår at beskrive selv avancerede emner på en let og tilgængelig måde som mig. Det har jeg mange tilfredse brugeres feedback på. Derfor holder jeg mine konkurrenter på behørig afstand – og deraf nyder du godt af mit hyggelige selskab, den dybdegående undervisning og dit nye enorme opslagsværk. Er det ikke bare herligt?

Hvorfor vælge mig?

 • Undervisning af officiel Adobe CC Professional
 • Undervisning på alle niveauer – fra begynder til ekstremt høj niveau
 • Derfor får du undervisning hvor alle kan være med
 • Omfattende opslagsværk medfølger
 • Undervisning hos dig i vante omgivelser
 • Individuel undervisning hver gang
 • Dine materialer gennemgås og optimeres
 • Ingen spildtid – kurset er altid 100 % tilpasset dig
 • Du får inspiration og input til dit arbejde
 • Op til 12 måneders support!
 • Samme pris om det blot er dig eller I er flere på holdet

Hent kontaktdata

QR-kode som MeCard

Kontakt mig via SMS

QR-kode som SMS

Ring mig op

QR-kode som opkald

Hurtigt og nemt

Du kan kontakte mig hurtigt og nemt med din SmartPhone ved at scanne en (eller flere) af QR-koderne her til venstre. Jeg vil glæde mig til at høre mere om dig og dine projekter, og er sikker på vi kan finde en super-god løsning for dig …