Kursus i Adobes mobile apps

Kursus i Adobe Creative Cloud og CreativeSync

Alle mine kurser i Adobes mobile apps er naturligvis 100 % individuelle, og tilpasses præcist dine specifikke behov. Start derfor med at vælge det kursus, der bedst matcher det du søger hjælp til, og lad os efterfølgende tage en snak om hvordan vi sammensætter det helt rigtige kursus i mobile apps fra Adobe for dig.

Udviklingen af mobile apps er vokset til et enormt portefølje, og jeg har derfor sammensat en række forskellige kurser du kan tage udgangspunkt i. Skal du have optimeret dine færdigheder i fx design og illustration, fortalt en historie, udarbejde fotos eller blot få mere at vide om Adobe Creative Cloud og Adobe CreativeSync, er du ikke langt fra en nemmere hverdag. Du vælger selv den platform du ønsker at arbejde på – jeg medtager en iPad Pro med trykfølsom pen som du og dine kollegaer evt. kan arbejde på. Du er i trygge hænder, og jeg hjælper dig på helt rette vej i de mange mobile apps fra Adobe!

Her ses mit udvalg af kurser til mobile apps:

Vælg dit kursus i adobes apps her

Deltag på et professionelt grafisk kursus og bliv meget dygtigere

Inspirende grafiske kurser

Når du vælger mig som din personlige grafiske guru og formidler, får du ud over en professionel og kompetent fagmand, også en humoristisk underviser med et særligt lune, der på forunderlig vis kan trylle begreber og funktionaliteter ind hos enhver. Jeg hyres af alle – fra landets største grafiske virksomheder, der alle har stillet store krav til undervisningen og formidleren, til private og kommunale projekter hvor man gerne vil se hvad Adobes programmer kan hjælpe dem med.

HUSK: Mine kunder er 100 % tilfredse hver gang!

Faktisk får jeg så positiv feedback, at jeg kun samler på super glade kunder. Dem har jeg hjulpet med at få hverdagen op i et højere gear – med flere løste opgaver som resultat. Det plejer chefen at være glad ret glad for :o)

Tag bare et kig på min enorme referenceliste, der dokumenterer, at du får den bedste underviser i Danmark inden for grafisk formidling, -kommunikation og -software. Ofte bliver jeg knyttet som fast sparringspartner eller creative supporter efter kurserne, og da jeg samtidig fører en gunstig prispolitik, går tingene op i en højere enhed for alle. På mine kurser giver jeg dig naturligvis al min viden samt saftige tips og hotte tricks til design, layout, farve- og billedbrug mv. fra mig. Du hyrer mig – og kan herefter trække på al min viden.

Hos mig deler du i øvrigt aldrig dit kursus med andre udefra kommende kursister. Til gengæld giver jeg dig den tryghed du har brug for, når nye ting skal læres. Man kunne fristes at sige, at du får din helt egen personlige grafiske formidler. Og det er netop mig …

– Kenn Römer-Bruhn