Kursus i Adobe Photoshop Mix, Fix og lightroom mobile

 

Tre spændende apps lige til at optimere fotoarbejdet med: Adobe Photoshop Mix, Fix og Lightroom mobile. Kom på forkant med disse spændende mobile apps, hvor du kan retouchere, optimere og manipulere mens du er på farten. Få vist hvordan du med simple men virkelig kraftige værktøjer, kan arbejde endnu mere effektivt på en sjovere og mere kreativ måde.

Optag eller brug de billeder du allerede har liggende på din smartphone eller tablet – eller i din Cloud, og skab forrygende billeder.

Kursus i foto og kreativ billedbehandling på smart phones og tablets med Adobes apps

Husk at alle kurser tilpasses individuelt til dig (og evt. dine kollegaer), og deraf er ikke to kurser ens.

Kurset giver dig konkret viden og inspiration til dine egne billedkompositioner, så du selv kan arbejde kreativt og udnytte mulighederne med apps og Adobe CreativeSync.

 

 

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Grundlæggende
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Kursusmateriale: Creative Cloud webbook
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende underviser i Adobes teknologier, apps og grafiske workflow, og er udnævnt af Adobe som Official Adobe Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i Creative Cloud og CreativeSync. Glæd dig til at blive klogere!

Forudsætninger: Ingen. Den seneste version af Adobe Creative Cloud og apps kræves, idet softwaren skal være fuldt opdateret for optimal funktionalitet.

Husk at der følger gratis support med kurset i seks måneder – eller endda helt op til 12 måneder hvis du booker kurset som et årligt grafisk eftersyn (uden mérpris naturligvis).

Kurset i mobile foto-apps’ læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit kursus i foto og kreativt billedbehandling med Adobes mobile apps kan indeholde:

Lær om billedbehandling på mobile enheder

Du lærer hvilke billedformater du kan benytte i de forskellige apps, og hvordan de gemmes og hentes frem igen. Find ud af hvor effektiv billedbehandling kan være mens man er på farten.

Kend forskellen mellem Adobes fotoapps

De tre forskellige fotoapps arbejder ikke ens – og her lærer du hvilke der er bedst egnet til bestemte formål. Se hvorfor du ikke bare skal bruge en og samme app – og se samtidig hvad et workflow med Lightroom på din computer kan gøre. Her får du et rigtig godt overblik.

Brug mobile apps med Adobe CreativeSync

De mobile apps vi arbejder med på dette kursus kan lagre lokalt på din tablet, men også i skyen via CreativeSync. Med Adobe Cloud kan du til enhver tid kan tilgå dine billedfiler.

Se hvordan apps samarbejder med øvrige apps

Du kan påbegynde et projekt på din smart phone. Efterfølgende kan du fortsætte det på din tablet, for til sidst at afslutte det på din computer i Photoshop CC. Eller du kan gøre alt færdigt direkte på din iPad. Dit arbejde er altid 100 % up-to-date.

 

Mobile kurser i Adobes apps

Manipuler med Adobe Photoshop Mix

Med Photoshop Mix får du seriøs Photoshop-redigering, hvor du kan fritlægge og kombinere elementer fra forskellige billeder, blande lag og anvende udseender – alt sammen kompatibelt med Photoshop CC.

Retoucher med Adobe Photoshop Fix

Med Photoshop Fix kan du udfylde, reparere, belyse, farvelægge og justere dine billeder til perfektion. Brug fx også Liquify-justeringen for optimal ansigtsmanipulering (gør en sur mund glad mv). Del herefter nemt og enkelt på tværs af andre Adobe Creative Cloud-computere og mobile apps.

Få overblik over Adobe CreativeSync

Vi opretter en simpel case, hvor dine relevante programmer indgår som et team og hvor vi tilføjer elementer fra mobile apps og andre programmer. Du inviterer forskellige fiktive samarbejdspartnere til at kigge med, arbejde sammen om eller blot til at gennemlæse og kommentere indholdet i skyen.

Optimer med Adobe Photoshop Lightroom mobile

Forfin og del billeder i professionel kvalitet direkte fra din smartphone eller tablet med enkle men kraftfulde værktøjer. Vælg mellem mere end 40 forudindstillinger for hurtigt udseende. Eksperimenter med farve, juster klarheden og tilføj vignetter.

Eksporter til Photoshop, Lightroom eller Comp

Ønsker du at færdiggøre på computer kan dine foto-apps eksportere direkte til Photoshop CC på din computer. Og Lightroom kan anvende collections der automatisk synkroniseres, så arbejdet – uanset om du er på tablet eller computer – altid er opdateret. Med Adobe Comp kan du også aktivere et layout, hvilket vi også kigger på …

Bestil kurset nu

  Dit navn (påkrævet)

  Firma

  Din e-mail (påkrævet)

  Telefon (er rar at have)

   

  Vælg dit Adobe mobile kursus:

   

  Hvor mange skal på kursus?

   

  Skal dit Adobe mobile apps kursus tilknyttes:

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dage
   

  Evt. besked vedr. kurset

  Antispam-spørgsmål


   

  Meget mere end et mobilt fotoapp-kursus

  På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til Adobe Creative Cloud og apps – og vil kunne tilpasse dit grafiske arbejde løbende, så det til enhver tid fremstår klart og professionelt.

  Dine forudsætninger: Du bør på forhånd have installeret følgende apps på din tablet: Adobe Photoshop Mix, Photoshop Fix og Photoshop Lightroom mobile. Din instruktør kan naturligvis også hjælpe med dette, og har den nyeste iPad Pro inkl. trykfølsom pen med, så du kan få fornemmelsen af hvordan arbejdet med sådan en er.

  Dit udbytte: Efter endt kursus har du – som mine øvrige søde kunder – fået overblik over hvad Adobes mobile foto-apps og CreativeSync kan gøre for dig.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk guru

  Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager et unikt kompendium i form af en webbook (krypteret pdf-fil), der er proppet med forklaringer, øvelser, trin-for-trin beskrivelser, grafisk teori og meget andet. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. Webbook’en følger naturligvis med helt uden beregning …

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit mobile kursus. Og husk at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder der tidligere har valgt et grafisk kursus:

  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background