Kursus i visuel historiefortælling med Adobe Slate, Voice og Premiere Clip

 

Ønsker du en nemmere måde at designe og distribuere din nyhedsformidling på, så er her et kursus i visuel historiefortælling. Du lærer at håndtere Adobe Slate, Voice og Premiere Clip på din mobile enhed, så du hurtigt – og ikke mindst effektivt – kan skabe smuk og spændende nyhedsformidling med billeder, lyd og video.

Få vist hvordan du med simple og intuitive apps og værktøjer, kan arbejde endnu mere kreativt på en meget lettere måde end nogen sinde før.

Kursus i visuel historiefortælling på smartphones og tablets med Adobes mobile apps

Alle kurser tilpasses individuelt til dig og dine kollegaer, og deraf er ikke to kurser ens.

Kurset giver dig konkret viden og inspiration til dine egne kreationer, så du selv kan arbejde kreativt og udnytte mulighederne med Adobes mobile apps og Adobe CreativeSync.

 

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Grundlæggende
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Kursusmateriale: Creative Cloud webbook
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende underviser i Adobes teknologier, apps og grafiske workflow, og er udnævnt af Adobe som Official Adobe Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i Creative Cloud og CreativeSync. Glæd dig til at blive klogere!

Forudsætninger: Ingen. Den seneste version af Adobe Creative Cloud og Adobe apps kræves, idet softwaren skal være fuldt opdateret for optimal funktionalitet.

Husk at der følger gratis support med kurset i seks måneder – eller endda helt op til 12 måneder hvis du booker kurset som et årligt grafisk eftersyn (uden mérpris naturligvis).

Kurset i visuel historiefortællings læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit kursus i visuel historiefortælling med Adobes mobile apps kan indeholde:

Lær koncepterne i de forrygende apps

Her lærer du hvad der er kendetegnene i de forskellige apps, så du kan fortælle din historie på den helt rigtige måde. Vi kigger naturligvis også på faldgruber versus den overlegne måde softwaren arbejder på.

Få input til visuel historiefortælling

Lær hvordan du kommer i gang med en fortælling. Grib idéen og forvandl den til en visuel oplevelse – evt. med tale- og musikspor for optimal disponering.

Se hvordan apps samarbejder med øvrige apps

Du kan påbegynde et projekt på din smartphone. Efterfølgende kan du fortsætte det på din tablet, for til sidst at afslutte det på din computer i fx Premiere Pro CC. Eller du kan gøre alt færdigt direkte på din iPad. Dit arbejde er altid 100 % up-to-date uanset hvilken platform du benytter.

Skab med billeder og din egen tale

Med Adobe Voice kan du fortælle med din egen stemme – en linje ad gangen med ‘tryk’-optagelse. Vælg mellem tusindvis af billeder og grafik til at vise dine idéer – og vælg til sidst et tema. Eksporter til .voice som alle kan se.

Skab med billeder og musik

Med Adobe Premiere Clip kan du fortælle din historie med video fra din smartphone. Start projektet på din smartphone og åbn det på din tablet, hvor du nemmere kan redigere fantastiske videoer. Ønsker du at gøre projektet færdig på din computer, kan du nemt eksportere direkte til Premiere Pro CC.

 

Skab med parallax scrolling-effekter

Med Adobe Slate kan du fortælle historier med dine billeder og al den tekst du ønsker. Slate benytter forskellige temaer, der alle bruger parallax scroplling-effekter. Alle kan se dine kreationer direkte fra .slate. Det ser forrygende ud – og du lærer det hele …

Få overblik over Adobe CreativeSync

Vi opretter en simpel case, hvor dine relevante programmer indgår som et team og hvor vi tilføjer elementer fra mobile apps og andre programmer. Du eksporterer herefter, så både kunder, brugere og samarbejdspartnere kan kigge med.

Vær kreativ uanset tid og sted

Med Adobes mobile apps til visuel historiefortælling, kan du være kreativ uanset tid og sted. Alle apps gemmer lokalt og i skyen, og du har derfor altid et 100 % opdateret arkiv af dine idéer!

Eksporter til Slate-, Voice- eller Clipservices

Du behøver ikke engang at betale for lagringen i Adobes lagringsservices. Dit Adobe ID giver dig minimum 2 Gb data i skyen, og dine projekter kan eksporteres op på Adobes servere i enten .slate, .voice eller .clip. Dermed kan alle se det du ønsker de skal se.

Eksporter til HTML og Premiere Pro CC

Det er også muligt at eksportere til kodestumper, der kan indlejres på CMS-systemer eller direkte på øvrige hjemmesider. På den måde afvikles dine projekter i dit eget miljø (din hjemmeside), mens båndbredden trækkes fra Adobes server. Premiere Clip kan desuden eksporteres til Premiere Pro CC, hvor projektet evt. kan fintunes.

Bestil kurset nu

  Dit navn (påkrævet)

  Firma

  Din e-mail (påkrævet)

  Telefon (er rar at have)

   

  Vælg dit Adobe mobile kursus:

   

  Hvor mange skal på kursus?

   

  Skal dit Adobe mobile apps kursus tilknyttes:

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dage
   

  Evt. besked vedr. kurset

  Antispam-spørgsmål


   

  Meget mere end et visuelt historiefortællings-kursus

  På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til Adobe Creative Cloud og apps – og vil kunne tilpasse dit grafiske arbejde løbende, så det til enhver tid fremstår klart og professionelt.

  Dine forudsætninger: Du bør på forhånd have installeret følgende apps på din tablet: Adobe Slate, Adobe Voice og Adobe Premiere Clip. Din instruktør kan naturligvis også hjælpe med dette, og har den nyeste iPad Pro inkl. trykfølsom pen med, så du kan få fornemmelsen af hvordan arbejdet med sådan en er.

  Dit udbytte: Efter endt kursus har du – som mine øvrige søde kunder – fået overblik over hvad Adobes mobile lyd-, billed- og video-apps samt CreativeSync kan gøre for dig.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk guru

  Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager et unikt kompendium i form af en webbook (krypteret pdf-fil), der er proppet med forklaringer, øvelser, trin-for-trin beskrivelser, grafisk teori og meget andet. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. Webbook’en følger naturligvis med helt uden beregning …

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit kursus. Og husk at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder der tidligere har valgt et grafisk kursus:

  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background