Kursus i mobilt design og illustration

 

For at komme på forkant med de nye mobile apps, har du her et kursus, hvor du lærer at skabe produktionsklare elementer uanset tid og sted. Få vist hvordan du med simple og intuitive apps og værktøjer, kan arbejde mere kreativt på en sjovere måde end nogen sinde før.

Du kan måske allerede tegne, layoute eller designe lidt – og du vil elske ovenstående apps. Er du ny inden for design og illustration, så hjælpes du naturligvis i gang.

Kursus i design og illustration på tablets med Adobes mobile apps – specielt tilpasset dig!

Husk at alle kurser tilpasses individuelt til dig (og evt. dine kollegaer), og deraf er ikke to kurser ens.

Kurset giver dig konkret viden og inspiration til dit eget workflow, så du selv kan arbejde kreativt og udnytte mulighederne med apps og Adobe CreativeSync.

 

Kursusdato: Når det passer dig
Kursets varighed: Efter behov
Kursusniveau: Grundlæggende
Antal kursister: Ubegrænset
Anbefalet antal: 6
Kursusmateriale: Creative Cloud webbook
Adresse: Hos dig et sted i Danmark
Samlet pris: 7.500 kr pr dag

Bemærk at prisen gælder samtlige deltagere!

Underviser: Kenn Römer-Bruhn

Kenn Römer-Bruhn er Danmarks førende underviser i Adobes teknologier, apps og grafiske workflow, og er udnævnt af Adobe som Official Adobe Professional. Og Kenn står klar til at undervise dig i Creative Cloud og CreativeSync. Glæd dig til at blive klogere!

Forudsætninger: Ingen. Den seneste version af Adobe Creative Cloud og Adobe apps kræves, idet softwaren skal være fuldt opdateret for optimal funktionalitet.

Husk at der følger gratis support med kurset i seks måneder – eller endda helt op til 12 måneder hvis du booker kurset som et årligt grafisk eftersyn (uden mérpris naturligvis).

Kurset i design og illustrations læringspunkter:

Her har du et overblik over nogle af de emner dit kursus i design og illustration med Adobes mobile apps kan indeholde:

Lær at indfange med Adobe Capture CC

Med Adobe Capture CC kan du indfange et farvetema fra et foto, udseende fra et foto som skal bruges til et bestemt udseende i en video. Omdan billeder til unik vektorgrafik eller kreative pensler. De hele kan benyttes på tværs af forskellige apps og computerprogrammer. Bemærk at Capture CC nu understøtter Apple Pencil på iPad Pro.

Lær om illustration med Sketch og Draw

Lær at bruge Adobe Photoshop Sketch til at skabe smukke realistiske virtuelle papirtegninger ved hjælp af tegneværktøjer som blyanter, penne, markører og vandfarvepensler. Og brug Adobe Illustrator Draw til at lave fantastisk knivskarp vektorgrafik i frihånd. Lær at gribe inspirationen når den er der, og straks at forvandle den til grafik i produktionskvalitet.

Se hvordan apps samarbejder med øvrige apps

Du kan påbegynde et projekt på fx din iPad, hvorefter du kan sende det direkte til dit favoritprogram som InDesign, Photoshop, Illustrator eller Muse. Eller du kan gøre alt færdigt direkte på din iPad. Valget er dit, og dit arbejde er altid 100 % up-to-date uanset hvilken platform du benytter.

Sammensæt med Adobe Comp CC

Med Adobe Comp CC kan du skabe layouts på din smartphone eller fx iPad Pro. Brug naturlige tegnebevægelser som automatisk omdannes til knivskarp grafik. Træk vektorforme, billeder, farver og tekstformater ind fra dine CC-Libraries, og brug professionelle skrifttyper fra Adobe Typekit. Brug dine projekter som de er, eller send dem videre til Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign eller Adobe Muse for at færdiggøre dem på din computer.

Opret egne farvetemaer

Farvetemaer, der nemt oprettes med Capture CC, i InDesign, Photoshop m.fl., gemmes i CC-Libraries. På den måde har du altid adgang til dem uanset app eller computerprogram.

Konverter et foto til en pensel

Med Capture CC kan du konvertere et foto til en pensel, der igen kan bruges i Photoshop Sketch eller Photoshop CC. Slip din indre kreativitet løs og få adgang til helt nye pensler – og dermed unikt præg på dine kreationer.

Forvandl objekter til vektorbaserede former

Det er også Capture CC du skal bruge, når du vil forvandle dine fotos til vektorbaserede forme. Klik på din tablet og fang objektet. Optimer direkte i app’en og brug det så i dine forskellige projekter eller til dine samarbejdspartnere.

Få overblik over Adobe CreativeSync

Vi opretter en simpel case, hvor dine relevante programmer indgår som et team og hvor vi tilføjer elementer fra mobile apps og andre programmer. Du giver herefter forskellige tilladelser, så både kunder, brugere og samarbejdspartnere kan kigge med eller samarbejde på tværs af dine (eller deres) projekter. Det er smart – ja, rigtig smart!

Skab produktionsklare elementer uanset tid og sted

Med Adobes mobile apps til design og illustration, kan du være kreativ uanset tid og sted. Alle apps gemmer lokalt og i skyen, og du har derfor altid et 100 % opdateret arkiv af dine idéer lige ved hånden.

Creative Cloud Libraries

CC-bibliotekter (Creative Cloud Libraries) gør dig uafhængig af gamle tiders drev, harddiske og netværksdiske. Du har med CC-bibliotekter altid adgang til dine elementer der samtidig er 100 % opdateret. Du kan gemme farvetemaer, objekter, grafik, typografier, pensler mm. Desuden kan du dele dine biblioteker med andre hvis du har behov for det. Det er ret bekvemt …

Eksporter til InDesign, Photoshop eller Illustrator

Hvis ikke dine mobile apps er nok for din kreativitet, kan du naturligvis eksportere dem direkte til dit favoritprogram på din computer. Brug fx Photoshop CC med dine tegninger fra Photoshop Sketch, eller din grafik fra Illustrator Draw i Illustrator CC osv.

Bestil kurset nu

  Dit navn (påkrævet)

  Firma

  Din e-mail (påkrævet)

  Telefon (er rar at have)

   

  Vælg dit Adobe mobile kursus:

   

  Hvor mange skal på kursus?

   

  Skal dit Adobe mobile apps kursus tilknyttes:

   

  Kontakt mig venligst

  Hurtigst muligtI løbet af nogle dage
   

  Evt. besked vedr. kurset

  Antispam-spørgsmål


   

  Meget mere end et design- og illustrationskursus

  På kurset udleveres et kundelogin, hvor du kan se kursusagendaen og downloade kursusmaterialer i form af øvelser og webbooks. Det er også her du kan følge evt. support, der naturligvis følger med i kursusprisen. Du logger ind og henter – og bliver bedre til at huske det du har lært. Nemt, overskueligt og helt uden merpris! Melder du dig til nyhedsbrevet, får du desuden løbende inspiration, tips og tricks til Adobe Creative Cloud og apps – og vil kunne tilpasse dit grafiske arbejde løbende, så det til enhver tid fremstår klart og professionelt.

  Dine forudsætninger: Du bør på forhånd have installeret følgende apps på din tablet: Adobe Photoshop Sketch, Adobe Illustrator Draw, Adobe Capture CC og Adobe Comp CC. Din instruktør kan naturligvis også hjælpe med dette, og har den nyeste iPad Pro inkl. trykfølsom pen med, så du kan få fornemmelsen af hvordan arbejdet med sådan en er.

  Dit udbytte: Efter endt kursus har du – som mine øvrige søde kunder – fået overblik over hvad Adobes mobile design- og illustration-sapps samt CreativeSync kan gøre for dig.

  Din support: Dette kursus giver dig seks måneders email-support. Opgrader evt. til et årligt grafisk eftersyn og få løbende support uden merpris!

  Din grafiske underviser: Kenn Römer-Bruhn – Adobe Professional og grafisk guru

  Omfattende kursusmateriale: Du og de kollegaer der deltager på kurset modtager et unikt kompendium i form af en webbook (krypteret pdf-fil), der er proppet med forklaringer, øvelser, trin-for-trin beskrivelser, grafisk teori og meget andet. Det kan du bruge til at repetere emner, slå nye udfordringer op – og til at vedligeholde det kursus du deltog på. Webbook’en følger naturligvis med helt uden beregning …

  Alle grafiske kurser fra PReducation er tilrettet dit unikke behov, så du får optimalt udbytte af dit kursus. Og husk at bruge de opnåede kompetencer for at vedligeholde dem – de er med til at sikre kursusinvesteringen! Læs i øvrigt her om hvorfor du får meget mere på mine kurser frem for åbne kurser med mange deltagere.

  Andre kunder der tidligere har valgt et grafisk kursus:

  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background
  Slide background